Mitt bidrag til topplisten: Madagaskar

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

1 Response

  1. Renate sier:

    Det er så vanskelig å velge når man blir spurt om sitt favorittsted! Hvordan skal man kunne velge ett sted når det finnes så mye fantastisk der ute?

    Madagasker høres ut som et flott valg da! Eksotisk, spennende øy uten de store besøkstallene. Har veldig lyst å dra dit selv! Skal ta å lese gjennom linkene dine derfra 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *