Fire høyfjellsturer i nærheten av Oslo

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

4 Responses

 1. Maud Kristine Heier sier:

  Så fin blogg! Hyggelig å møte både deg og vorshtergutten på tur idag og håper dere fikk en fin tur 🙂 mvh Maud med retrieverene 😉

  • Linn sier:

   Hei, Ja takk for det!
   Vi gikk 18 kilometer faktisk. Inn til Nykjue og så tilbake. Nydelig tur! Vi kommer tilbake.
   Veldig hyggelig å møte deg og de fine retriverne! Tussler ville nok gjerne likt å hilse på Valborg 😉

 2. Jeg har en drøm om å vandre fra toppen av vikerfjell å innover fjellet dere i fra en lanen gang fra 1mai å helt til 30 august å bare vandre innover fjelle det er drømmen min for de jeg er fjell menske jeg da

  • Linn sier:

   Det høres ut som en fin tur! Drømmer om å gjennomføre en legre tur enten der eller på Ble ila sommermånedene jeg også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *