Fem storbytips til vårturen

Linn

Da jeg var to år fikk jeg globus til bursdagen min etter eget ønske. Siden har det meste handlet om å utforske verden- både fjerne himmelstrøk og fjell og fjorder her hjemme. Jeg er utdannet sosialantropolog med hovedfag fra Madagaskar, men har siden tatt etterutdannelse innen journaliststikk og jobber i dag som journalist- med seiling, sjø og reise som hovedtema.

You may also like...

2 Responses

  1. Reisetips sier:

    Fin oversikt Linn. Ønsker å legge til Krakow som er en av mine favoritter. Mye historie og billig mat og drikke:-)

    • Linn sier:

      Ja, Krakow har jeg hørt veldig mye bra om. Ikke vært der selv. Ellers er Gdansk og de Sopot/Gdynia også en fantastisk sommerkombinasjon:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *